Administratiekantoor Waddinxveen

Welkom bij mijn blog over het Administratiekantoor Waddinxveen, ik ben dit kantoor via internet tegengekomen en vind dit een goed voorbeeld van perfecte service en klantvriendelijkheid. Administratiekantoor Waddinxveen is namelijk klantgericht en richt zich op startende ondernemers.

foto-thijs-5

Wie zijn ze

Dit administratiekantoor is, zoals ik net al zei, gericht op startende ondernemers. Ook hebben zij particuliere klanten, voor belasting advies en aangifte. Ook is de deskundigheid en het leveren van goede kwaliteit een eigenschap van dit kantoor. De perfecte werkwijze en de brede kennis die de medewerkers hier hebben, hebben zij te danken aan al 25 jaar ervaring in hetgeen wat ze uitvoeren. Ze werken daarom ook heel erg secuur en klantgericht. Ze zijn meedenkend en geven ook advies als dat nodig is of als dit word gevraagd. Ik spreek uit ervaring want ik heb dit ook meegemaakt, ik vind dat dit kantoor zich heel erg inleeft op de desbetreffende persoon. Ze zorgen ook dat alle administratie goed op orde blijft en goed verzorgd word, dit is al vanaf een scherpe prijs, je zult nergens anders zo’n goed administratiekantoor vinden.

logo-5

Administratie is en blijft op orde

Niet alle startende ondernemers en/of bedrijven hebben de nodige kennis of tijd voor het bijhouden van administratie. Het kantoor zorgt ervoor dat dit op orde komt en in de loop der tijd ook zal blijven. Het kantoor zal dan dit voor je oplossen en bijhouden zodat jij meer tijd krijgt om je op andere zaken te richten. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.